Vervolgtraject Have Halbertsma Grou

Thumbnail alle stappen

We hebben de afgelopen tijd veel vragen ontvangen over de verdere verloop van het plan. Daarom geven we u graag een update over de status van het plan. Daarnaast is het alweer een tijd geleden sinds de eerste bijeenkomst plaats gevonden heeft. Om terug te kijken hoe we samen met u gekomen zijn tot waar we nu zijn hebben we een kort filmpje gemaakt van de 3 verschillende bijeenkomsten en online geplaatst. Deze kunt u bekijken via de volgende link: https://youtu.be/ZV__WSU7gY0 of hieronder.

Afgelopen januari heeft de bijeenkomst over de wijziging van het bestemmingsplan plaats gevonden. Er zijn een aantal zienswijzen ingediend op het bestemmingsplan. Op dit moment is de gemeente bezig met het behandelen en beantwoorden van deze zienswijzen. De verwachting is dat het bestemmingsplan voor de zomervakantie behandelt wordt door de gemeenteraad. Wanneer het bestemmingsplan onherroepelijk is, kan er worden gestart met de verkoop. Dit zal, mocht het bestemmingsplan tijdig behandeld zijn, dus na de zomervakantie plaats kunnen vinden. We verwachten dan medio 2025 te kunnen starten met de bouw. Op onze website is ook een actuele tijdlijn te vinden, deze kunt u ook altijd raadplegen.

Binnenkort is er voor de geïnteresseerden in een woning binnen het plan een vervolg enquête beschikbaar. Met deze enquête hopen we een goed inzicht te krijgen in de gerichte woonvoorkeuren op basis van het actuele plan.

Bent u geïnteresseerd in Have Halbertsma? Meld u aan om op de hoogte gehouden te worden. Klik hier of ga naar www.havehalbertsma.nl

Deel dit bericht via